Кожне нове покоління розвивається стрімкіше і швидше ніж попереднє , це є принципом еволюції. Діти більш розвинені та кмітливіші порівнюючи навіть з різницею в декілька років . Будь які батьки намагаються дати дитині більше ніж мали вони , в першу чергу це стосується знань.

В наш час дуже важко обходитись без знання найпоширенішої англійської мови і, звичайно ж, люди будь — якого віку розвиваються та вивчають мови , а особливо діти. Діти краще запам’ятовують і засвоюють нові знання , тому бажано вивчати мову з дитинства . І дуже добре що в нашому світі на даний момент дуже багато способів вивчення мови . Батьки віддають дітей на різні гуртки англійської , до репетиторів, на курси , в школи з поглибленим вивченням іноземних мов. Але один з найефективніших способів вивчення це літній англомовний табір. Як ми знаємо табір це місце , де діти відпочивають , спілкуються , заводять нових друзів і як чудово коли діти при цьому всьому можуть навчатись корисним речам , а саме іноземній мові. Найкраще засвоєння чогось нового в дітей проходить під час цікавих ігор в колективі , тому що дитина розслаблена , в хорошому настрої та не закрита від інформації. В табір дитина не тільки навчається а паралельно і відпочиває і це перше що відрізняє табір і школу , також нема ніякої давки на дитину з сторони вчителів та оцінок. Друге , це те що в табори зазвичай запрошують носіїв мови , а не просто українців які вивчили мову в університеті на батьківщині. В носіїв мови є багато нюансів яких нас не зможуть навчити вчителі , такі як правильний акцент , специфічні скорочення , модний сленг тощо. З іноземцем ви не зможете поговорити на рідній мові , ви змушені будете згадувати слова та часи англійської мови і це також є дуже великим плюсом , адже нема нічого кращого ніж практика. І коли діти «втягнуться» в мову , вони самі захочуть практикувати її , і тут дуже добре те що твої лагерні друзі завжди поруч з тобою і вдень і вночі , діти зможуть розмовляти між собою на іноземній мові цілодобово.

Третє , ми не можемо не згадати що сама поїздка в табір є дуже корисною для здоров’я , так як зазвичай вони розположені далеко від міст , заводів , а десь в горах , біля річок , озер , лісів. Для діток кожен день готується свіжа їжа та харчуються вони 4 рази в день , вдома не завжи встигається так часто готувати корисну їжу.

Також, в порівнянні, набагато дешевше купити путівку в табір ніж наймати на кожен день впродовж двох тижнів репетитора.

Англомовний літній табір це найкраща , ефективна та здорова ідея для наших дітей!

Англомовний табір в туристичному комплексі Едельвейс 2019